Pui cu cartofi la vas de yena

de mihaelaM in Pui, 25 Iun 2011 | 18055 vizualizari

COMENTARII (20)

deyutzky 1

25.06.2011, 17:56

ce buuunn

mihaelaM 1

25.06.2011, 17:59

multumesc Dey

Rocsi 1

25.06.2011, 19:44

eu vreau copan

ionela2682 1

25.06.2011, 21:03

si eu mai prepar asa ceva...cand nu am chef iar pt a nu face cald in buc bag la cuptorul cu microunde vasul acoperit ..sa vezi ce bun este

mihaelaM 1

25.06.2011, 21:23

ok un copan e al tau Rocsi

mihaelaM 1

25.06.2011, 21:24

nu am facut pana acum la microunde ,dar o sa incerc
Cate minute trebuie tinut la microunde?

ionela2682 1

25.06.2011, 21:35

Initial dau 30-40 min..vad daca sunt patrunse daca nu mai prelungesc...atunci iti vei da seama cat timp le va mai trebui..spre sffarsit descopar vasul si dau la, gril sa se rumeneasca!!!!!!simplu nu?

mihaelaM 1

25.06.2011, 22:19

simplu,multumesc mult

mamaieelena 1

25.06.2011, 22:54

bun,bun

ionela2682 1

26.06.2011, 11:34

cu placere!!!

mihaelaM 1

26.06.2011, 12:40

multumesc mamaie

mihaelaM 1

26.06.2011, 12:40

Ionela

MotanLaOale 1

27.06.2011, 09:07

mihaelaM 1

27.06.2011, 11:31

Vladimir

mirela0911 1

27.06.2011, 11:33

mihaelaM 1

27.06.2011, 15:05

Mirela

adry88 1

28.06.2011, 16:00

foarte bun

mihaelaM 1

01.07.2011, 11:45

multumesc Edy

Lau 1

02.07.2011, 23:07

bun

Aurelia 07_07 1

18.12.2019, 21:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu cartofi natur si sos bechamel