Pui cu Vitasia wok sauce indonesian (by Lidl)

de Bucataras in Pui, 29 Ian 2012 | 7520 vizualizari

COMENTARII (18)

Mitinita 1

29.01.2012, 22:54

Astept impresiile voastre. Am auzit deja ca uleiul de susan e "cat platesti,atata primesti" ,dar sunt curioasa cum sunt sosurile

Bucataras 1

29.01.2012, 22:56

uleiurile de susan sint cam 9,9 lei - 250 ml.
toate sosurile au fost bune, dar asta e clarpreferatul meu

RuxyRux 1

29.01.2012, 22:57

Arata grozav si cred ca e o mare bunatate!!!!

Bucataras 1

29.01.2012, 23:00

Da, au mincat si cei mici

RuxyRux 1

29.01.2012, 23:04

Din pacate eu in sectorul 1 nu am Liddl...

Bunica 1

29.01.2012, 23:05

Wow ce prezentare! A mai ramas ceva ca vreau si eu?

Mitinita 1

29.01.2012, 23:16

ale mele nu refuza niciodata mancare chinezeasca,ba chiar daca le fac ceva ce nu le convine imi zic "da' azi n-ai putut sa faci chinezeasca"

iry-gabriela 1

30.01.2012, 05:34

buna combinatie

anomisana 1

30.01.2012, 08:06

E la favo, trebuie încercată

Lau 1

30.01.2012, 08:13

fain arata

diaconta 1

30.01.2012, 08:43

daca-i usor,vin la masa

Mihaela11_jo 1

30.01.2012, 10:43

Foarte aromat

Rocsi 1

30.01.2012, 11:00

fain!!

mena29 1

30.01.2012, 11:11

Suuuper!

ionix 1

31.01.2012, 10:52

Mi-ai făcut o poftăăăăăăăăăăă.

Bucataras 1

31.01.2012, 12:33

Ioniiiix

Oana 1

31.01.2012, 21:17

Si mie mi-a placut cu sosul asta cel mai mult Iamiii!

AnyCostescu 1

07.02.2013, 12:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Islere cu fistic și cremă ciocofistichie

ieri la 10:34

Mâncare de mazăre cu pui - Gustoasă și sățioasă

ieri la 09:35

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

pe 10.02 la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

pe 10.02 la 11:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut in crusta de migdale