Pulpe de pui cu mere, portocale și bere

de Panacris in Pui, 4 Apr 2013 | 4290 vizualizari

COMENTARII (22)

mena29 1

04.04.2013, 20:37

Super bune!!!

Rocsi 1

04.04.2013, 20:43

Ce combinatie

Anamaria Cook 1

04.04.2013, 20:43

mmmmm o bunatate!!!

T I M E A 1

04.04.2013, 20:44

deyutzky 1

04.04.2013, 20:50

arata tare bine

Lau 1

04.04.2013, 20:53

bun

gaby_gabytza 1

04.04.2013, 20:58

bun bun

Dea_Dea 1

04.04.2013, 20:58

mmm iamiii ce buna

MotanLaOale 1

04.04.2013, 20:58

Satisfyyourcravings 1

04.04.2013, 21:00

Cred că e tare bun!

laura_n 1

04.04.2013, 21:01

ce nebunie de arome

diaconta 1

04.04.2013, 21:05

excelent

marianascarlat 1

04.04.2013, 21:15

Panacris 1

04.04.2013, 21:15

Ce să vă spun? Doar Tata Zmeu, nu prea a fost convins În schimb am primit laude și aprecieri de la Zmeii cei mici! Tata Zmeu vrea clasic, fără fele de fel de mirodenii Adică, carnea să aibă gust de carne

Panacris 1

04.04.2013, 21:15

Dar cum suntem 3:1, învinge senzaționalul!

MonaMimi 1

04.04.2013, 21:29

Angelina_Elena 1

04.04.2013, 21:58

ce bine arata!

Bunica 1

04.04.2013, 23:22

Cum voi sunteti 4 ai facut 4 in 1

Aurelia 07_07 1

05.04.2013, 00:09

Arata super

mihaelar63 1

05.04.2013, 00:28

Bine rumenite

CookieMonster 1

05.04.2013, 14:29

imi place combinatie de carne cu portocale. Au iesit foarte bine

RuxyRux 1

05.04.2013, 21:55

Dar ce ai mai lucrat reteta! Super arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]