Pulpe de pui cu praz la cuptor

de ionix in Pui, 23 Noi 2010 | 10195 vizualizari

COMENTARII (27)

Ligia Bxl 1

23.11.2010, 16:32

wow ce apetisant

ionix 1

23.11.2010, 16:33

Ligia... mulţumesc pentru vizită

aziz 1

23.11.2010, 16:36

parca si simt gustul dulce de praz iar puiul care se topeste in guraaaa ....fata cred ca mi-e foame

ionix 1

23.11.2010, 16:37

@Mona... vinul a făcut prazul să fie dulce-acrişor... foarte interesant... eu am mâncat puţin din praz cu orez... delicios

MotanLaOale 1

23.11.2010, 16:42

care vin a salvat reteta? cel din tava sau cel baut dupa?

ionix 1

23.11.2010, 16:46

@MotanLaOale... şi vinul din mâncare... dar mai ales cel băut după aia mersic

silvi0ara 1

23.11.2010, 16:46

Mie imi place prazul,asa ca nu refuz o portie.

ionix 1

23.11.2010, 16:48

@Silvioara... mâine îţi dau pentru că repet figura... soţul a spus că nu s-a săturat atunci şi mai vrea

La Ancuta 1

23.11.2010, 16:55

foarte bine arata. Imi place mult puilul cu praz

ionix 1

23.11.2010, 16:56

@Anca... mă bucur că nu ceri mersic mult... şi mie-mi place

mamaieelena 1

23.11.2010, 17:28

delicios de gustos dar si sanatos!!!!!!!!

Ina 1

23.11.2010, 18:03

Arata delicios!

ionix 1

23.11.2010, 18:15

Inaaaaaaaaaaa... mersic...

La Ancuta 1

23.11.2010, 18:27

"@Anca... mă bucur că nu ceri" ... cer maine

Rocsi 1

23.11.2010, 19:00

arata nemaipomenit sincer...dar nu papa ca nu mi place prazul...dar e

Corinuta 1

23.11.2010, 20:03

o pulpa as servi si eu!

corina241 1

23.11.2010, 20:46

mancare cu praz ca -n oltenia

kamy 1

23.11.2010, 21:21

bine arata 5f

Bucataras Medi 1

23.11.2010, 21:57

am sosit prea tarziu pentru o portie, asa-i?............

diaconta 1

23.11.2010, 21:59

am ajuns si eu tot am zis si n-am incercat inca sa folosesc prazul in mancare

Mihaela11_jo 1

23.11.2010, 22:14

Eu am prioritate ca sunt nascuta la Craiova

ionix 1

23.11.2010, 22:19

@Roxy... si nu vrei din pulpele mele?

@Corina33. hai ca-ti dau de la mine o pulpa

@Corina241... bai, cre' c-am fost olteanca in alta viata... imi place prazul gol cu branza as manca pana as muri

@Kamy... mersic

@Medi... asa-i dar te pun pe lista

@Dia... te invit sa folosesti... dar in combinatie cu ceva acrisor... eu am facut tocanista de praz si era prea dulce

@Mihaela11... atunci te pun prima pe lista

Teo 1

23.11.2010, 22:43

prazul are o aroma subtila !imi place combinatia !

ionix 1

23.11.2010, 22:46

@Teo... aşa-i... cred că ar merge perfect şi cu peşte... o să încerc...

Sylvia 1

24.11.2010, 11:04

Tare bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

ieri la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect

pe 06.12 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Frigarui de pui asiatice, cu sos de arahide