Pulpe de pui umplute cu pasta de ardei

de epurasha2bb in Pui, 9 Mar 2011 | 4944 vizualizari

COMENTARII (19)

marcela1979 1

09.03.2011, 16:09

as vrea si eu

epurasha2bb 1

09.03.2011, 16:15

multumesc carla!

mamaieelena 1

09.03.2011, 16:19

kamy 1

09.03.2011, 16:19

ce bune-s si ce frumos le-ai aranjat pe farfurie

Sylvia 1

09.03.2011, 16:29

Superba reteta si prezentare ca intotdeauna, esti chef en cuisine ce mai

Lau 1

09.03.2011, 16:56

superbe

aziz 1

09.03.2011, 17:22

diaconta 1

09.03.2011, 18:03

nici nu-i nevoie sa juri ca io te cred pe cuvant

MIUTA 1

09.03.2011, 18:55

adasev12 1

09.03.2011, 18:56

super ...cu siguranta nu mai ai,a sa ca -mi pun pofta-n cui.... ....

elena1988 1

09.03.2011, 19:00

ce bine arata

Dya Daniela Andrei 1

09.03.2011, 19:01

Nici nu am cuvinte sa spun cat de mult imi place!

zaharia_mihaela2005 1

09.03.2011, 19:30

grozav de bine arata

mirela0911 1

09.03.2011, 21:03

Minunat si ce poze frumoase faci

Pasiune pentru bucatarie 1

09.03.2011, 21:19

delicioase,si pozele originale ca intotdeauna

deyutzky 1

09.03.2011, 21:55

daca juri pe rosu...te credem ...delicioase

RuxyRux 1

09.03.2011, 22:00

MINUNAT!!!

LUK 1

09.03.2011, 22:54

te cred pe cuvant

epurasha2bb 1

10.03.2011, 11:41

multumesc mult fetelor! ma bucur enorm ca va place, eu tin foarte mult la parerea voastra!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu aripioare la cuptor si vanilie olteneasca (usturoi)