Risotto cu sparanghel

de Brindusa in Aperitive / Garnituri, 3 Iun 2010 | 7724 vizualizari

COMENTARII (12)

PapaBun 1

03.06.2010, 23:54

adica sa inteleg ca nu exista sparanghel romanesc in romania?

Brindusa 1

03.06.2010, 23:57

Nu cred. Se gaseste numai la supermarketuri adus de cine stie unde, ca niciodata nu scrie provenienta. Si e cam uscat. Eu am gasit intr-o piata, la o femeiecare mi-a zis ca il cultiva de vreo 30 de ani, dar pana acum il vindea in alta parte.

ana 1

04.06.2010, 08:13

MM ce bun ee

lia maria 1

04.06.2010, 09:16

mie imi place foarte mult orezul gatit in toate felurile, dar trebue sa recunosc ca nu am mancat niciodata cu sparanghelarata foarte apetisant5 furculitepentru o portioara

vero_closca 1

04.06.2010, 10:11

yami-yami 5 furculite

Sylvia 1

04.06.2010, 10:42

Excelent !!!!

Bucataria_lui_Tavi 1

04.06.2010, 10:57

Arata minunat Brandusa !

mena29 1

04.06.2010, 11:22

arata super

Brindusa 1

04.06.2010, 14:36

Multumesc va pup pe toti Mi-am descoperit pasiunea pentru sparanghel

Bunica 1

05.06.2010, 09:06

E un deliciu pentru mine care iubesc sparanghelul !

Oana 1

07.06.2010, 22:40

Mmmm, cred ca este delicios! Numai minunatii ai facut

Brindusa 1

07.06.2010, 23:16

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sparanghel fript cu sos de iaurt si usturoi