Rollo de pollo a la pimienta

de vik in Pui, 1 Iul 2010 | 5502 vizualizari

COMENTARII (11)

vik 1

01.07.2010, 19:43

Imi pare rau ca nu am poze individuale.
Graba

Cata 1

01.07.2010, 21:07

ce bine arata

Ina 1

01.07.2010, 21:19

prezentarea este excelenta!

Brindusa 1

01.07.2010, 22:35

Foarte interesanta reteta asta. Prin frisca lichida intelegi smantana dulce? Pot pune altceva in loc de piper murat, ca pe aici nu am vazut asa ceva.

silvi0ara 1

01.07.2010, 23:04

mihaelar63 1

02.07.2010, 08:06

wow , super reteta , si eu vreau , boabele de piper sunt de gata sau le murati voi ?

Bunica 1

02.07.2010, 10:51

Foarte interesanta reteta !

luminita20_2006 1

02.07.2010, 13:37

super reteta

vik 1

02.07.2010, 18:19

prin frisca lichida inteleg ...aceea pe care trebuie sa o bati cu mixerul pentru a o pune pe tort.
Sunt de doua tipuri: indulcita, pentru prajituri si neindulcita, pentru sosuri.

vik 1

02.07.2010, 18:33

Piperul murat nu-l cumpar, ci il prepar.
Folosesc piper negru uscat sau piper verde proaspat ( desi nu prea sunt sigura ce fel de piper folosesc, avand in vedere ca il culeg dintr-un copacel din orasul alaturat)
Are miros de piper, gust de piper, creste in ciorchine.,..dar copacelul nu seamana deloc cu piperul din arborele de piper)
Folosesc un conservant unguresc pentru muraturi (se numeste Kapros-Savanyusagtartosito)
Pun 100 ml apa, 30 ml otet si o lingurita de conservant la 50 grame de piper boabe.
Las sa fiarba 20 minute si apoi il pun in borcane cu capac ermetic.

Daca nu aveti conservant,se poate mura cu 30ml otet, 100 ml apa, 1 lingurita boabe mustar, 1 lingurita coriandru, putin marar si cimbru uscat si o lingura de sare.

Brindusa 1

02.07.2010, 22:15

multumesc pentru raspunsuri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

Ciolan de porc cu bere, la cuptor - Rețeta savuroasă pentru sărbători

pe 02.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui