Rulada de pui cu carne tocata

de Miha in Aperitive / Garnituri, 15 Dec 2009 | 10990 vizualizari

COMENTARII (9)

gaby_duceag 1

16.12.2009, 00:30

foarte interesant!

ionix 1

16.12.2009, 13:32

la favorite, si asa trebuie facuta

ANCA 1

16.12.2009, 13:49

mi-e tare foame!! intrebare: au stat rulourile singure, sau ai infipt o scobitoare, sa nu se desfaca?

Miha 1

16.12.2009, 14:04

Anca, am incercat cu primul sa-l prind cu o scobitoare, dar nu prea mi-a reusit. Tocatura a iesit molicica si dadea pe alaturi daca strangeam prea tare, sa pot infinge scobitoarea. Pe celelalte le-am lasat fara scobitoare, le-am pus in tava cu capatul prins dedesupt si n-au fost probleme.

gaby_duceag 1

16.12.2009, 16:31

sunt bune completarile astea,vad eu cand imi fac timp s-o testez.azi am facut pui stifado cu pilaf cu ciuperci,da' ce ma fac ca mi-a luat Cezaru' aparatu.poate mi-l aduce diseara(poze pe etape parca mai aveam prin pc)

liana_geicu 1

16.12.2009, 18:28

Deosebite, chiar merita incercate, arata foarte bine!

Teo 1

16.12.2009, 20:59

atunci cand le fac din muschi de porc pun in mijloc diferite legume si ou ,leg ruada cu ata si o asez in forma de chec;oricum arata f. frumos.

Miha 1

16.12.2009, 21:57

Multumesc mult!

pana_luminita 1

18.12.2009, 16:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute ca la mama acasa