ma omorati cu rulada asta, acum citesc si eu bine reteta, rulada asta se face la rece?!nu se baga deloc la cuptor?nu am frisca, oare cu ce pot sa o inlocuiesc, k sa nu mai ies din casa
asa e dana,n-ai nevoie de cuptor.nu cred ca merge inlocuit cu ceva(parerea mea)pt ca peste budinca..ce-ai putea sa pui..o alta crema?hai ca ..poate cu crema merge..nu stiu...pune frisca
O fac si eu dupa ce vin cu cupilu' de la tenis..
Gabi mai zi-mi cu ralatul...........rulezi intreaga fasie sau doar pe jumatate ?
Tai fasiile pe lungul tavii sau pe lat?
Vad ca ai dublat cantitatile....trebuie folosita o tava mai mare sau ai facut doua portii?
Ma scuzi ca ti-am pus atatea intrebari
mirela eu am taiat-o de-a latul...si eu am avut emotii cu rulatul nu credeam ca voi reusi veci dar se ruleaa foaaaaaarte usor :-s asa cu mana....iese crema de o consistenta legata asa....se ruleaza imediat fara eforturi si nervi
merg sa iau frisca ce sa fac aucm, dak gaby zice k trebuie frisca inseamna k stie ea de ceimdediat ma apuc de ea k nu mai pot de pofta aici, ma innebuniti voi, o sa ajung sa nu mai am loc pe usa, dar atunci o sa vin in vizita pe la voi k poate usile voaste sunt mai mari
dana esti totala).daa,io mi-s gaby_d stie tot.Mirela,vad ca a raspuns Rivka.tot de-a latul am taiat-o si eu si iese exact ca in foto.am facut-o-n tava mare de aragaz si n-am dublat cantitatile))ci miha le-a injumatatit))
am postat odata,paai..asa e mirelatrebuie doua tavi daca sunteti toti fani dulciuri.sotul meu nu papa dulciuri,fff rar,copii...papa dar mai putin asa ca ..cine face oare forme rotunjoare?))
gata gaby, am postat si eu rulada, doamne am mancat si iar mi-e rau...si cand am facut clatitele banatene la fel am patit, deci in concluzie, nu trebuie sa mai fac retetele tale k ma omori cu zile, o sa mor din vina ta, sa sti