Ada , rautate mica , tre' sa fiu si eu un pic rautacioasa ... daca nu locuiai acolo , oare stiai ? sorry , dar am simtit nevoia sa spun , doar locuiesc in vecinatatea ta in Ro
Multumesc de observatie, asa este am scris gresit. Cat despre carne, am vizionat un video in care Charlotte Davis de la "Whole Foods Market" NY, a avut-o invitata pe Chef Michelle Di Pietro Culinary Coordinator Northeast Region si ea a preparat acelas produs cu carne de pui, asa ca parerile sunt impartite. O seara buna.
Onesta, draga mea, eu nu am spus cu rautate, doamne fereste, si Nico nu cred ca s-a suparat...eu nu m-as supara daca as gresi si altcineva m-ar corecta...ca doar din greseli invatam....nu? ...eu fac frecvent lucrul asta...dar nu din rautate, ci din dorinta de a face bine...poti sa-i spui defect profesional
Nico....ff multe retete italienesti sunt cu carne de vita...astia sunt mari amatori....si eu o stiam cu carne de vitel. eu nu am facut-o inca , nici nu agreez carnea d evita, dar daca as face, cu siguranta si eu tot cu pui as face.
sper ca nua m provocat mare suparare...pup si noapte buna
Nu Ada din partea mea este ok, se mai intampla sa tastezi gresit sau sa scrii eronat este adevarat si in legatura cu carnea nici o problema, haha, fiecare face reteta cu ce carne doreste si Pofta Buna
reteta e ok dar nu e un preparat iesit din rutina si asta ma sperie foarte tare. cred ca ne-am plafonat cu toti. peste tot eceleasi retete doar cu mici schimbari dar in general aceleasi ingrediente si materi prime.trebuie sa ne multumim cu atat oare? va intreb pe toti cei din breansa! eu de multe ori ma consolez cu o mancare facuta bine in lipsa unor preparate ingenioase si binenteles noi. spor la treba tuturor si multe idei noi! cine doresre sa facem schimb de informati,sugesti am aceeasi adresa de mail ca si user name