Sarmale de post în vas de lut

de ionix in Mancaruri de post, 6 Mar 2010 | 7107 vizualizari

COMENTARII (11)

rivka 1

06.03.2010, 22:36

ionix 1

06.03.2010, 22:39

mersi si pt furculite Rivka...

rivka 1

06.03.2010, 23:09

pai sunt convinsa ca sunt extraordinar de bune....eu nu vreau cu mamaliguta dar as manca vreo 5 cu paine si multa smantana deasupra, fierbinti....

ela 1

06.03.2010, 23:25

cu muuuultta smantana,va roggggg

mihaelar63 1

07.03.2010, 00:02

si eu sunt amatoare de sarmalute

ionix 1

07.03.2010, 09:11

mie-mi plac doar astea de post... cu carnita rareori mananc... iar astea de post imi plac cat mai uscate si-n foaie de vita de vie

Rocsi 1

07.03.2010, 13:40

te luasi dupa mine si facusi in oala de lut

madi_marin 1

07.03.2010, 14:16

si de la mine un set de furculite si o rugaminte.....vreau si eu sa gust........

ANCA 1

07.03.2010, 14:37

bunute!! dar de ce mai fierbi ciupercutele daca le mai si calesti?..

ionix 1

07.03.2010, 18:03

Roxy, eu asa le fac cand mananc eu nu m-am luat dupa nimeni
madi, oricand

ionix 1

07.03.2010, 18:03

Anca, ciupercile n-au timp sa se caleasca ci doar sa-si ia gust legumele unele de la celelalte.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]