Sarmale in vas de lut

de kamy in Porc, 10 Ian 2011 | 6416 vizualizari

COMENTARII (30)

elena1988 1

10.01.2011, 22:38

Foarte bune sunt sarmalutele , ieu mai fac si altfel, calesc carnea tocata, si dupa aceea ii pun condimente, putina ceapa,si o linguruta de bulion, si la sfarsit orezul fiert pe jumatate, ies foarte bune, sper sa incerci si varianta asta nu o sa iti para rau

ela 1

10.01.2011, 22:50

kamy 1

10.01.2011, 22:53

ela....multumesc de furci

kamy 1

10.01.2011, 22:56

elena...draga mea...complica-te pana mai ai chef ms de pont dar eu sunt mai comoda....asa ca... incerc sa fac totul cat mai simplu si bineanteles...cat mai buuuun

Laly 1

10.01.2011, 23:22

Kamy pune masa,ajung acum

kamy 1

10.01.2011, 23:23

laly...nu-ti dau ca-s expirate

Laly 1

10.01.2011, 23:25

Kamy le mananc asa expirate,tu numa dami

kamy 1

10.01.2011, 23:29

laly...sa nu spui ca nu ti-am zis....expirate nu chiar....de la revelion ca de craciun n-am facut si era sa mor de pofta

LUK 1

10.01.2011, 23:48

sunt f bune..mai ales cu smantana...

kamy 1

10.01.2011, 23:52

luk...si mamaliga

divainbucatarie 1

11.01.2011, 09:02

MotanLaOale 1

11.01.2011, 10:02

Bucataras Medi 1

11.01.2011, 10:46

cu mamaliguta vreau si eu..............

Rocsi 1

11.01.2011, 10:54

sarmalutele in vas de lut sunt o nebunie curata

lilik 1

11.01.2011, 11:47

cum se face ca nu ma satur de sarmale

MIUTA 1

11.01.2011, 12:29

kamy 1

11.01.2011, 15:20

diva...ms

kamy 1

11.01.2011, 15:22

vladimir....

kamy 1

11.01.2011, 15:23

medi...fac mamaliga si o mancam cu telemea de oaie...ca sarmale nema

kamy 1

11.01.2011, 15:24

rocsi...asa-i

kamy 1

11.01.2011, 15:25

lilik...nu stiu cum e la tine....da eu nu m-am saturat

kamy 1

11.01.2011, 15:26

miuta....

Cris2711 1

11.01.2011, 17:38

Kamy iubita ce bunatate ai facut si ce frumos ai decorat

kamy 1

11.01.2011, 17:42

criss....draga mea ai ajuns de la serviciu???

mena29 1

11.01.2011, 21:44

Vin maine la tine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza cu ciolan afumat