Sarmalute in foi de vita cu carne de gascan

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 5 Dec 2013 | 3211 vizualizari

COMENTARII (26)

MotanLaOale 1

05.12.2013, 16:17

bune bune

diaconta 1

05.12.2013, 16:24

astea's interesante

simona72 1

05.12.2013, 16:27

valeea muica...n-am mancat, dar as rade o farfurie!!

simona72 1

05.12.2013, 16:27

valeeeu*

Bunica 1

05.12.2013, 16:40

Clemeeee,ce sarmalute bune ai facut!

Dya Daniela Andrei 1

05.12.2013, 16:50

Vaiiii! Nu ma mai mancat cred ca de 1 an de zile sarmalute!

Merisor 1

05.12.2013, 16:53

Deci i-ai venit de hac gascanului

Dea_Dea 1

05.12.2013, 16:56

Saracu gansac , trebuie sa fi ebune

Constelatialeu 1

05.12.2013, 17:06

Multumesc dragilor !

Panacris 1

05.12.2013, 17:28

Dar parcă nu vă plăcea carnea de gânsac Sau așa tocată, i-ai păcălit

Panacris 1

05.12.2013, 17:30

Aaaa, era să uit!!! Mi se pare cea mai tare prezentare, cu materia primă în viață )

Constelatialeu 1

05.12.2013, 17:32

Cris,pai ce trebuie sa stie ei ce mananca...

Krystyan Trendy 1

05.12.2013, 17:34

wow!
ce bunatate !

Panacris 1

05.12.2013, 17:58

Cleme, mai fac și eu din astea dar mă prind repede, că nu știu să mint

Constelatialeu 1

05.12.2013, 18:13

Cris,le spun..ideea este ca era cam batran gascanul si carnea cam tare,as aca tocata merge....

Alina26 1

05.12.2013, 19:22

.-bd bun!!!!

deyutzky 1

05.12.2013, 20:08

i-ai venit de hac? ))

Aurelia 07_07 1

05.12.2013, 20:20

Foarte bune sarmalute

Lau 1

05.12.2013, 20:35

Rocsi 1

05.12.2013, 20:58

Bune sarmalutele Bine ca mai am cateva de post in frigider ca altfel te puneam sa trimiti pachet

Cris2711 1

06.12.2013, 00:16

Senzational arata

_Alina_ 1

06.12.2013, 11:06

Pfui! Ce bunaciuni!

nadea68 1

06.12.2013, 19:11

mihaelar63 1

07.12.2013, 11:11

Bune-bune !!!
Eu nu l-as alerga pe gascan , sunt mai comoda . i-as da putina paine inmuiata in tuica

Lia_ 1

07.12.2013, 15:42

asta este o mare specialitate!

sa te uiti la Brandusa ca retin un preparat din piept de rata fabulos dar cred ca deja pieptul e in sarmale

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel cu ceapa si usturoi verde