Scoici cu sos aromat și cus-cus

de Panacris in Fructe de mare, 17 Feb 2013 | 9894 vizualizari

COMENTARII (22)

laura_n 1

17.02.2013, 15:13

ce bine arata eu as devora doar orezul si sosul

Mitinita 1

17.02.2013, 15:19

eu ma pun langa Laura,sa-mi dea mie si scoicile ei

Ina 1

17.02.2013, 15:25

Cris, nu t obosi sa separi scoicile, ca eu vreau tot

Miha 1

17.02.2013, 15:27

arata bine

Panacris 1

17.02.2013, 15:38

Laura, orezul ăla, e cus-cus, iar sosul oricum are gust de pește, așa că poți proba și scoicile

Panacris 1

17.02.2013, 15:38

Ina, cu drag, după cum spuneam mai devrme zilele astea am gătit mai mult pte mine

adnia 1

17.02.2013, 15:46

ce coincidenta, Cris! si eu am cam facut la fel

Bya Ralu 1

17.02.2013, 15:50

astea sunt pe placul meu

Constelatialeu 1

17.02.2013, 15:53

Arata bine,imi place ce vad,dar nu sa mananc !

gaby_gabytza 1

17.02.2013, 16:07

buuun

Satisfyyourcravings 1

17.02.2013, 16:11

Pe gustul meu!

alldaycooking 1

17.02.2013, 16:46

Vai ce buntate!

diaconta 1

17.02.2013, 17:14

Nu-mi plac scoicile,dar mancarea ta arata grozav

Bunica 1

17.02.2013, 17:42

Ba imi plac si ciupercile si scoicile!

MotanLaOale 1

17.02.2013, 18:09

alilianaa 1

17.02.2013, 18:36

mancare pentru musafiri!

Zamfira 1

17.02.2013, 19:13

Rocsi 1

17.02.2013, 19:24

Wawww ce fain arata!

mamaieelena 1

17.02.2013, 20:14

bun

Copiosus 1

18.02.2013, 09:31

Arata delicios !!!

Toamna07 1

18.02.2013, 13:13

Minunata reteta,ador fructele de mare!

Mihaela11_jo 1

18.02.2013, 17:14

O delicatesa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Linguini cu negru de sepia, creveti si scoici