Sfecla rosie la borcan

de cristinne in Conserve, 30 Sep 2010 | 36804 vizualizari

COMENTARII (9)

silvi0ara 1

30.09.2010, 18:17

O salata minunata.

Laly 1

01.10.2010, 23:50

Ce buna va fi la iarna

laura80 1

12.11.2010, 10:28

Buna Cristinne asdori sa iti spun si eu o intrebare daca nu te superi ? Cand ai fiert sfecla la bain-marie ai adaugat si conservant .?

cristinne 1

16.11.2010, 15:41

Buna Laura
niciodata nu adaug conservant nicaieri.. asadar raspunsul este NU!

PS: si toate tin..si fara conservant...
- oricum "tin" la figurat pt ca ele dispar imediat la cateva luni, pt ca sunt delicioase si se consuma imediat!

nasirc 1

14.07.2011, 17:40

Buna!
Imi place reteta.
Am o intrebare: La ce cantitate de apa ai amestecat ingredientele?
Multumesc anticipat.

cristinne 1

15.07.2011, 20:19

la cantitatea de apa care intra in borcanul de 800 gr.. am umplut in mare cu sfecla apoi am turnat apa peste, ca sa imi dau seama cata intra.

nasirc 1

24.07.2011, 15:12

Multumesc.
Am facut ca si tine si abia astept sa servim.
Nici eu nu pun conservant la nimic, nici la compoturi si stau foarte bine peste an.
Ma gandeam ca si copii mici pot consuma pentru ca nu le dauneaza daca nu are conservant.
Mult spor si sanatate!

ArianaBala 1

31.08.2011, 15:06

Ce-mi place cum arata Sigur o sa fac si eu.... ma incanta reteta ta deoarece nu contine niciun fel de conservant

Rahela Velicu 1

07.06.2021, 16:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de legume cu orez (pentru iarna)