Spaghetti cu sos picant de vitel

de Miha in Spaghete, 11 Aug 2009 | 5860 vizualizari

COMENTARII (4)

Miha 1

02.10.2009, 14:51

Alex,sunt sortimente de paste,care intr-adevar nu se clatesc.Dar cred ca depinde de reteta si ingrediente.Desi la noi nu prea am gasit paste care sa nu se lipeasca. Si in afara de amidon ce se mai elimina prin clatirea cu apa rece?

rivka 1

02.10.2009, 15:27

hehehe ai dreptate miha , am vazut si eu postarea de mult dar am zis ca nu zis nimic ma abtin ca este pana la urma un site de retete, , nu de discutii aiurea in contradictoriu mai ales cu cei care vin posteaza aiurea si nu dau nici o reteta sau argument de bun simtz .
m-am gandit eu ca deaia le dai prin apa rece sa nu se lipeasca, f bine faci , am vazut eu si la italience get begetttt care fac pastele acasa cum le spala prin apa rece inainte sa le arunce in farfurie , unele paste care apoi se gatesc in continuare in unt sau ce stiu eu (ca mie personal nu-mi plac pastele de nici o culoare si mancarea italiana in general nu imi place deloc) nu se spala...dar sa zici numai asa ca e obicei prost...hai sa fim seriosi.

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Spaghetti carbonara