Sufleu cu brinza si cabanos

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 19 Noi 2010 | 4537 vizualizari

COMENTARII (9)

mamaieelena 1

19.11.2010, 19:54

haideti fetelor si poftiti la o portie de sufle ca se lasa si se si raceste .... .eu nu l-am copt in vas de yena ci intr-un vas de pamant smaltuit

mena29 1

19.11.2010, 21:06

Buuun!!!

mena29 1

19.11.2010, 21:52

Buuun

mamaieelena 1

19.11.2010, 23:29

multumesc mena

Laly 1

19.11.2010, 23:53

Mamaieelena am venit si eu ,mai ai?

nadina73 1

20.11.2010, 00:29

si eu vreau

jolygina 1

21.11.2010, 22:29

yamy

epurasha2bb 1

15.12.2010, 09:21

wow ce bunatate e aici!

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 13:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta turceasca