Tabouleh a la Ruxy ( de post)

de RuxyRux in Salate, 16 Noi 2010 | 9161 vizualizari

COMENTARII (11)

lia maria 1

16.11.2010, 09:50

sunt prima pe mine m-ai convins asa ca pregateste-mi o portie

cristinne 1

16.11.2010, 10:59

graul il pui neinmuiat in apa nenik?

mena29 1

16.11.2010, 11:03

arata bine

nadina73 1

16.11.2010, 12:27

RuxyRux 1

16.11.2010, 15:00

Nu e nevoie sa inmoi graul...avem sosul... iar graul il punem sub forma de fulgi care nu au nevoie de fierbere sau inmuiere multa...

vanilla 1

19.11.2010, 15:00

cred ca e fff buna salatica asta!!!

tanyapatap 1

13.03.2011, 23:01

RuxyRux 1

14.03.2011, 08:16

Vanilla, Taniuta...multumesc

adry88 1

10.05.2011, 15:36

RuxyRux 1

10.05.2011, 15:38

Mersi Ed

Bunica 1

22.04.2014, 17:21

Ce salata buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de ciuperci cu limba de porc