Tarta cu ceapa

de T I M E A in Aperitive / Garnituri, 16 Feb 2014 | 6210 vizualizari

COMENTARII (47)

GeorgiaA 1

16.02.2014, 18:49

Buuuna!

babi5 1

16.02.2014, 18:50

Bya Ralu 1

16.02.2014, 18:51

ce bine arata cred ca e super

T I M E A 1

16.02.2014, 18:53

Georgia , Babi , Bia e super buna

simona72 1

16.02.2014, 18:57

Imi place tare mult!! Eu ma gandesc sa pun si un pic de branza in ea..

diaconta 1

16.02.2014, 18:58

Sunt curioasa cum e la gust

Florentina_Cristina 1

16.02.2014, 18:58

T I M E A 1

16.02.2014, 19:00

Simona cred ca se schimba gustul total, ideea e sa se simta ceapa. Si nu zic pt ca nu mananc eu branza, nici macar Ancuta nu a pus branza si ea mananca ) Eu zis sa o incerci asa, faci altele cu branza

T I M E A 1

16.02.2014, 19:00

Dia mie mi-a placut mult de tot si si musafirilor pe care i-am avut atunci

simona72 1

16.02.2014, 19:02

Am inteles Timi, e bine de stiut si de urmat sfaturile.

T I M E A 1

16.02.2014, 19:04

Florentina

T I M E A 1

16.02.2014, 19:05

Simo eu am vrut sa ii pun branza sotului pe bucata lui si nu a vrut, de asta zic. Desi poti face cu absolut ce gust vrei tu

Mitinita 1

16.02.2014, 19:06

Am facut si eu candva tarta cu ceapa caramelizata si tare buna a mai fost

T I M E A 1

16.02.2014, 19:07

Miti e super buna si ceapa calita in unt e minunata. Mie imi place mult ceapa in mancaruri mai ales in astea cu aluat

Merisor 1

16.02.2014, 19:11

Ce interesanta este!

Ina 1

16.02.2014, 19:18

Ce-mi place !

La Ancuta 1

16.02.2014, 19:18

fain arata . Ma bucur ca v-a placut

MotanLaOale 1

16.02.2014, 19:19

buna buna
Trebuie sa fac si eu!

T I M E A 1

16.02.2014, 19:20

Meri e atat de buna!!!

T I M E A 1

16.02.2014, 19:21

Ina si mie

T I M E A 1

16.02.2014, 19:21

Ancuta multumim, chiar buna umplutura asta

T I M E A 1

16.02.2014, 19:21

Motan sa o faci ca sigur o sa iti placa

Corinuta 1

16.02.2014, 19:30

frumoasa tarta! si sarate imi plac!

Micutza Luana 1

16.02.2014, 19:33

ce bine arata

T I M E A 1

16.02.2014, 19:35

Corina asa si mie si sarate si dulci. Iubesc tartele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu bureti si mozzarella