Tarta cu ciocolata si capsuni

de laura_n in Prajituri, 19 Iun 2014 | 18778 vizualizari

COMENTARII (29)

Raluca57 1

23.06.2014, 14:47

Excelenta prajitura! gust divin, aspect de prima pagina. Am facut-o cu zmeura intr-o forma cu diametrul 21cm. Topping-ul nu mi s-a parut destul de inchegat cu 1 lingura amidon (parerea mea: nici nu avea cum sa inchege 900g fructe), am mai adaugat amidon, tot n-am fost multumita si am adaugat 1 plic gelatina. O voi repeta cu siguranta, ne-a placut mult. Raluca

laura_n 1

23.06.2014, 15:13

Buna Raluca, ma bucur ca ai incercat-o. Eu nu prea sunt fan amidon, gelatina, si folosesc rar si putin. Este adevarat, nu iese gelatinos toppingul, dar eu fac intai un sos din amidon si il torn apoi peste fructe, astfel isi pastreaza si prospetimea si gustul! Oricum, lasata la rece, se incheaga suficient cat sa nu curga, dar se poate adapta pentru gustul fiecaruia!

xana 1

28.06.2014, 11:25

Deosebita!

Xandrinne 1

21.08.2015, 09:32

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tarta cu mere, nuci si stafide