Tarta cu legume de sezon si carne

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 3 Noi 2012 | 4064 vizualizari

COMENTARII (15)

T I M E A 1

03.11.2012, 17:27

Arata bine! Nu cer ca ai pus si branza .

Panacris 1

03.11.2012, 17:38

Timea Chiar ma gandeam la tine, in timp ce preparam, sa pun sau nu branza

T I M E A 1

03.11.2012, 17:45

Cris ) doar nu pt mine faci )

MotanLaOale 1

03.11.2012, 17:49

Bunica 1

03.11.2012, 17:59

Mie-mi place si cu branza!

Panacris 1

03.11.2012, 18:20

Normal Timi, dar iti dai seama ca gandul meu zboara mereu sper Bucatarasi, cand gatesc)

Cris2711 1

03.11.2012, 18:24

auch,ce bunatate

Lau 1

03.11.2012, 19:29

elucubratiiculinare 1

03.11.2012, 19:47

yammy

diaconta 1

03.11.2012, 20:54

daca-i cu de toate,sigur e buna

mirela0911 1

03.11.2012, 21:20

De acord cu Claudia!

Rocsi 1

03.11.2012, 21:48

Ce interesanta

Sim0na 1

03.11.2012, 21:50

Foarte interesant...

adry88 1

04.11.2012, 13:25

gaby_gabytza 1

21.11.2012, 11:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de crudități cu fistic

ieri la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

ieri la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu dovleac