Tocana de porc cu ciuperci si bacon, sub capac de piure cu parmezan

de Rocsi in Porc, 24 Mai 2016 | 3823 vizualizari

COMENTARII (26)

Rahela Velicu 1

24.05.2016, 19:38

Ce tocana gustoasa ai facut!

simona72 1

24.05.2016, 19:41

Ador tocanitele astea acoperite cu piure de cartofi!! Si cu parmeza

Rocsi 1

24.05.2016, 19:41

Multumesc Rahela

Rocsi 1

24.05.2016, 19:42

Simona, sper ca ai citit in introducere ca de la tine a pornit totul . Pupici

Andra_Constantinescu 1

24.05.2016, 19:58

Ce bunatate!

diaconta 1

24.05.2016, 20:05

Ce-mi place cum gatesti Rocsi minunata mancarea ta

Ina 1

24.05.2016, 20:06

Ce buna trebuie sa fie

MotanLaOale 1

24.05.2016, 20:13

buna buna

Rocsi 1

24.05.2016, 20:19

Multumesc mult Andra

Rocsi 1

24.05.2016, 20:20

Dia, saru-mana mult. Ce mult ma incurajeaza cuvintele tale

Rocsi 1

24.05.2016, 20:20

Ina, este foarte buna si satioasa

Rocsi 1

24.05.2016, 20:20

Multumesc Vladimir

CameliaR 1

24.05.2016, 20:45

Vai de mine! Arata minunat!

Rocsi 1

24.05.2016, 21:04

Multumesc mult Camelya

dantes 1

25.05.2016, 06:25

Buna!

mirela0911 1

25.05.2016, 06:38

Ce bunatate de tocana!

AndrutzaP 1

25.05.2016, 09:35

Ce bunatataeeeee!

mihaelar63 1

25.05.2016, 11:26

Eu mananc si doua linguri din capac

Rocsi 1

25.05.2016, 12:07

Multumesc Dantes

Rocsi 1

25.05.2016, 12:07

Mirela, multumesc

Rocsi 1

25.05.2016, 12:07

Andrutza multumesc

Rocsi 1

25.05.2016, 12:07

Noi am mancat cu tot cu capac, Mihaela )

Zamfira 1

28.05.2016, 20:13

Rocsi 1

29.05.2016, 20:28

Melinda

Anett 1

06.12.2021, 20:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Islere cu fistic și cremă ciocofistichie

ieri la 10:34

Mâncare de mazăre cu pui - Gustoasă și sățioasă

ieri la 09:35

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

pe 10.02 la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

pe 10.02 la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de purcelus la tava