Multumesc mult de tot scumpiciosilor va pupacesc pe toti si sa stiti ca am avut musafiri dar nu au dovedit tot tortul ca e destul de mare))deci daca sunt pofticiosi,va astept
Lia )) pai colegi de serviciu,mai multe randuri de musafiri,trebuiau omeniti cu ceva si cum la "dulce" ma pricep mai bine,am tot prajiturit
Nici pe mine nu ma incanta frisca Hulala,de regula gaseam frisca naturala foarte buna,dar acum nu mai este,iar smantana pentru frisca ma aduce la disperare,e loterie daca se bate ori ba.
Eu zic ca ,crema a iesit delicioasa chiar si cu frisca asta.
Multumesc pentru aprecieri
Arata fenomenal Dia draga! Stiam eu ca o sa iasa si bordura De gust...nu ma indoiesc ca e super bun, la ce combinatie dementiala ai facut acolo!! Pupici si multa sanatate si fericire iti doresc draga mea!
Paula,multumesc mult pentru idee
A iesit multumitor si bordura,am aranjat-o cam greu dar a fost ok.Data viitoare va fi mai bine. Gustul a fost minunat.
Pupici si pentru Florinel sa creasca mare si voinic
Multumesc Lia o sa tin cont.
Totusi mie mi se pare foarte mult zahar la 1l de smantana pentru frisca.
Eu foloseam cam doua linguri pline de zahar pudra la 500 ml frisca naturala.
Dar mie nu-mi place prea dulce.
Dia, acum am intrat iar pe link pt ca nici nu ma uitasem la cantitatea de zahar ... da, este enorm de mult, nici mie nu-mi place deloc atat de dulce; ... eu ti l-am trimis doar pentru metoda; ... cand ne dam seama sa ne oprim ca sa nu atingem punctul critic
Miha,asa un compliment ma face sa ma umflu-n pene de mandrie
mai aveam de dichisit putin la el dar ma dadea mama afara din casa de nu terminam ))))) dar e grozav de bun