Tort cu zmeură,ciocolată şi şampanie

de diaconta in Torturi, 22 Feb 2015 | 7997 vizualizari

COMENTARII (74)

gaby_duceag 1

22.02.2015, 19:06

plus ca la alea oglinda tortul tre sa fie perfect,
alea ies ok daca-s creme cu gelatina, drepte, ce nu se "indoaie")

simona72 1

22.02.2015, 19:11

Am inteles tu, dar eu tot vreau sa incerc si vreau o reteta...

diaconta 1

22.02.2015, 19:14

Mdeci ) hai Gaby ca nu esti varza la ornat,doar ai alt stil.
Eu topesc ciocolata pe baie de aburi si adaug lapte (laptele ii da un luciu mai frumos decat frisca),o las sa fie suficient de curgatoare dar nici prea moale ca altfel nu se incheaga.
Eventual adaug si o lingura de miere de albine,
O amestec pana se raceste usor,apoi o torn pe mijlocul tortului si o intind usor(daca e prea groasa,vor ramane urma).
Pe marginea tortului pun cate putin cu lingura si o "ajut" sa curga usor pe margine.
Pentru ca au fost doua blaturi cu marimi diferite,la partea de jos am pus glazura pe "marginea" formata.
Aici nu mi-a iesit asa frumos,dar nu am mai avut crema sa pun ca si jos.
PeSeu: Nu i l-am dat omului taiat,dar m-au invitat la o felie de tort )))))) si mi-a placut ce-am facut.

diaconta 1

22.02.2015, 19:15

Deja am mai scris o reteta la comentarii ))

diaconta 1

22.02.2015, 19:18

Simona,pentru glazura oglinda tortul trebuie finisat foarte bine,sa fie o suprafata perfect dreapta.
Tortul se imbraca in crema,se lasa la frigider sa se intareasca si raceasca bine,apoi se pune glazura.
De regula se pune pe un gratar ca sa se poata scurge.
Mie mi se pare ca as risipi prea multa ciocolata,desi imi plac foarte mult.
La Simona Callas am vazut glazura din asta,una era chiar verde.Superb!

Merisor 1

22.02.2015, 19:23

Tare frumos este! Si imi place cum se vede ornamentul de jos ca o dantela!
Ce-i al tau e pus deoparte, faci niste torturi tare frumoase si tare bune!

diaconta 1

22.02.2015, 19:24

Uite Simona,ai si poze si explicatii daca te incumeti sa faci.
http://cofetardeocazie.blogspot.ro/2014/08/tort-exotic-green-exotic-green-cake.html

diaconta 1

22.02.2015, 19:25

Multumesc Meri.
Tare as vrea sa am timp pe cata inspiratie am uneori

mihaelar63 1

22.02.2015, 19:28

Of , din nou ai comis-o @}As fi gustat macar din crema cu sampanie

simona72 1

22.02.2015, 19:32

Multumesc Dia pt informatii

diaconta 1

22.02.2015, 19:34

Simona,cu mare drag

diaconta 1

22.02.2015, 19:34

Mihaela,mereu ajung sa fac fapte de-astea reprobabile )))

diaconta 1

22.02.2015, 19:36

Cristinutanicolita,multumesc frumos

diaconta 1

22.02.2015, 19:36

Bya multumesc

diaconta 1

22.02.2015, 19:37

Ctlina,multumesc frumos

mirela0911 1

22.02.2015, 19:43

Ce frumusete de tort!

Teo 1

22.02.2015, 19:46

Minunat! pentru un prieten adevarat merita stradania!

Bunica 1

22.02.2015, 19:49

N-ai milă!Păi așa bunătate o aduci cand se pregătește omul de culcare?Mai e și cu zmeură și ciocolată! Delicioooos,delicioooos!

diaconta 1

22.02.2015, 19:52

Buni zau daca am vrut sa creez neplaceri ))) Bine ca nu-i scumpicioasa pe aici ca luam bataie ))) Saru'mana chiar delicios a fost.Toate aromele care-mi plac si mie.Si nu mi-a fost usor pentru ca sarbatoritul este cam mofturos

diaconta 1

22.02.2015, 19:52

Teo,multumesc cred ca de aceea imi ies frumoase ca le fac cu drag.

diaconta 1

22.02.2015, 19:52

Mirela multumesc

Ela68 1

22.02.2015, 19:54

mama mia, ce-mi place cum iti ies supratetajatele si ce arome , o nebunie !

diaconta 1

22.02.2015, 19:55

Multumesc Ela
Chiar nu sunt greu de facut si par mult mai festive

tarasmariana 1

22.02.2015, 19:55

MOKUSKA 1

22.02.2015, 20:10

arata minunat si ce de arome

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

ieri la 12:41

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

pe 10.12 la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu zmeura, ciocolata si mascarpone