Tort de ciocolata cu capsuni (la rece)

de mirela0911 in Torturi, 25 Mai 2016 | 11530 vizualizari

COMENTARII (44)

deyutzky 1

25.05.2016, 14:46

superb!

Aletta 1

25.05.2016, 14:58

de-a dreptul superb

simona72 1

25.05.2016, 17:54

Delicios Mirelus, delicios!

Merisor 1

25.05.2016, 18:27

Wow, cât de perfect este!

diaconta 1

25.05.2016, 20:15

Un tort perfect ai facut draga Mirela

Rocsi 1

25.05.2016, 20:19

Super, super bun si racoros!

sebirizescu 1

25.05.2016, 21:22

silvi0ara 1

25.05.2016, 21:49

mirela0911 1

26.05.2016, 13:48

Mulțumesc, Andra!

mirela0911 1

26.05.2016, 13:49

Deyu Aletta Mulțumesc!

mirela0911 1

26.05.2016, 13:49

Chiar delicios a fost, Simo! Mulțumesc!

mirela0911 1

26.05.2016, 13:51

Merișor Dia e prea mult spus perfect, am încercat sa fiu pe aproape! Va mulțumesc pentru aprecieri!

mirela0911 1

26.05.2016, 13:51

Așa e, Rocsi! Mulțumesc!

mirela0911 1

26.05.2016, 13:52

Sebi Silvioara va mulțumesc!

dantes 1

31.05.2016, 06:37

Delicios!

mirela0911 1

31.05.2016, 15:24

Mulțumesc, Dantes!

silvi0ara 1

31.05.2016, 21:47

blueapril 1

03.06.2016, 03:17

Tocmai ce l-am facut și eu. O singură problemă: nu știu ce dimensiune are forma ta, dar mie mi-au ieșit vîrfurile căpșunilor din cremă! Adică era prea puțină cremă ca să acopere căpșunile, și am avut căpșuni normale, nu prea mari. În fine, am pus mai multă frișcă la glazură ca să iasă mai multă și să acopere căpșunile. Abia aștept să îl desfac din formă mîine să văd cum a ieșit.

mirela0911 1

03.06.2016, 09:03

Blueapril, mă bucur ca ai făcut tortul și sper sa Îți și placa așa cum ne-a plăcut noua, deși vorba aceea gusturile nu se discuta. Cat despre dimensiunea formei, tava mea are diametrul de 26 cm. Căpșunile au fost și ale mele potrivite, am căutat sa fie aproximativ egale. Și la mine le ieșea vârful afară la câteva, dar s-au acoperit cu glazura. Dacă ai pus mai multa frișcă la glazura la aceeași cantitate de ciocolata, sper sa se întărească glazura astfel încât sa nu curgă. În rest, doar de bine. Aștept sa-mi spui dacă a ieșit și mai ales dacă v-a plăcut! O zi buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tort diplomat cu piersici