Tort de sarlota

de ionela2682 in Torturi, 8 Feb 2010 | 9415 vizualizari

COMENTARII (5)

Teo 1

08.02.2010, 21:06

ai pus gelatina pe foc? nu e o ''imprudenta''?

ionela2682 1

08.02.2010, 21:57

pai nu ca nu o las mult si oricum nu clocoteste!

butoiaurora76 1

23.05.2012, 10:07

Am facut si eu acest tort de doua ori si a iesit super bun. Singura deosebire a fost ca eu am impartit compozitia in doua si in jumatate de compozitie am pus cacao iar in cealalta jumatate esenta de vanilie. Al doilea tort a fost la fel dar cu bucati de ananas in el.

butoiaurora76 1

25.05.2012, 22:22

Aici pe blogul meu sunt pozele cu tortul de sarlota http://dulciuridecasa-aurora.blogspot.com/

CretuValentina 1

10.06.2019, 20:56

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

ieri la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

ieri la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort de capsuni cu crema de branza