Tort Mississippi

de andreea123 in Torturi, 19 Dec 2011 | 5822 vizualizari

COMENTARII (17)

mihaelar63 1

19.12.2011, 15:48

Interesant , l-as prepara si eu

diaconta 1

19.12.2011, 15:56

Mmmmmm cu siguranta-i bun

Lau 1

19.12.2011, 17:08

fain si bun

gaby_gabytza 1

19.12.2011, 17:10

buuuuun

alldaycooking 1

19.12.2011, 18:09

Foarte interesanta crema! Malaiul folosit este acela obisnuit grisat sau faina foarte fina de porumb?

Rocsi 1

19.12.2011, 20:32

ce minunatie de desert!!!

Pasiune pentru bucatarie 1

19.12.2011, 21:43

Delicioasa, langa o aburinda

- Andreea - 1

19.12.2011, 21:55

as dori si eu o portie...daca mai este...

RuxyRux 1

19.12.2011, 22:01

Superb...am pus reteta la favo...am fost tentata sa il fac astazi...insa ...ii va veni randul! eu am sa inlocuiesc insa malaiul cu faina...sper ca nu e bai

gaby_duceag 1

19.12.2011, 22:03

wow!!!!!

mirela0911 1

19.12.2011, 22:07

ce deliciu

mamaieelena 1

19.12.2011, 23:08

mmm ce bunatate de tort

MotanLaOale 1

20.12.2011, 09:10

bun bun

andreea123 1

20.12.2011, 17:02

RuxyRux, nu e bai daca inlocuiesti malaiul cu faina, eu am scris malai deoarece asa e in reteta, cu faina mai grisata

kamy 1

22.12.2011, 00:42

interesant...malai in crema nu am auzit curiozitatea fiind mare,sigur o sa-l fac

ileana_ana 1

29.12.2014, 17:57

cat timp se coace bezeaua si la ce temperatura ??

abstract01 1

19.10.2020, 22:58

delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Dukan "Alba ca Zapada"