Valuri de ricotta cu bezea

de divainbucatarie in Prajituri, 11 Noi 2010 | 14333 vizualizari

COMENTARII (19)

Miha 1

11.11.2010, 17:39

Super prajitura!

diaconta 1

11.11.2010, 17:48

suuuuuuuuper

madi_marin 1

11.11.2010, 17:49

faina tare.....

Laly 1

11.11.2010, 17:51

Ce buuuuuuuuna este

corina241 1

11.11.2010, 17:52

cat sunt de pufoase

nadina73 1

11.11.2010, 17:52

super la favo si 5f

lia maria 1

11.11.2010, 18:15

direct la favorite

Rocsi 1

11.11.2010, 18:38

cred k are un gust bun bun

divainbucatarie 1

11.11.2010, 19:24

va multumesc fetelor!! sunteti tare dragute!

La Ancuta 1

11.11.2010, 20:46

am venit sa fac valuri.... si sa pap valuri

mamaieelena 1

11.11.2010, 21:20

da merita cele 5 furci la favorite cu ea

ionix 1

11.11.2010, 21:21

chiar ca-i misto

Teo 1

11.11.2010, 21:41

frumoasa tare ! se poate inlocui cu o alta branza?

mena29 1

11.11.2010, 21:51

mmmm

divainbucatarie 1

12.11.2010, 06:45

Va multumesc! Draga Teo nu cred ca merge cu alt fel de branza...

Corinuta 1

12.11.2010, 15:13

Aoleooo! Ce minunatie, da ce bunatate!

simonay 1

30.09.2013, 15:44

deci URDA se amesteca doar cu galbenusurile fara albusuri ?

diaconta 1

30.09.2013, 15:54

Simonay,urda se amesteca cu zaharul si galbenusurile,iar albusurile ramase cu zaharul pentru bezea.

babi5 1

30.09.2013, 20:55

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă originală