Varza rosie in stil nemtesc

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 15 Oct 2014 | 7561 vizualizari

COMENTARII (17)

reisnaor_2006 1

15.10.2014, 15:14

un deliciu

Constelatialeu 1

15.10.2014, 15:22

Te-ai dat cu nemtalaii?

Bunica 1

15.10.2014, 15:52

Picant,dulce -acrisor un gust deosebit!

Gherca Daniela 1

15.10.2014, 15:53

Bya Ralu 1

15.10.2014, 16:11

Bună

MotanLaOale 1

15.10.2014, 16:13

buna buna

Adele 1

15.10.2014, 16:41

Merisor 1

15.10.2014, 16:53

Multumesc, dragilor!

deyutzky 1

15.10.2014, 17:24

imi place

babi5 1

15.10.2014, 17:54

Constat ca si tu ai folosit scortisoara la mincare,sincera sa fiu chiar daca sunt o baba nu am folosit la mincaruri decit la prajituri,dar se pare ca in anumite prrparate se potriveste,imi place si recipientul de prezentare am comandat si ru unul dreptunghiular sper sa ajunga si la mine

Merisor 1

15.10.2014, 17:57

Babi, folosesc rar scortisoara la mancare, in unele sosuri mai ales, dar aceasta reteta este preluata de la Laura Laurentiu si am incercat sa respect cat de cat ingredientele folosite

Aurelia 07_07 1

15.10.2014, 19:50

Foarte buna !

Rocsi 1

15.10.2014, 20:50

alilianaa 1

15.10.2014, 21:00

trebuie incercata...

Merisor 1

16.10.2014, 08:08

Multumesc dragilor!

Raluca57 1

03.11.2014, 20:23

A iesit o bunatate. Interesanta, deosebita, ne-a placut mult!

Merisor 1

03.11.2014, 20:35

Raluca, ma bucur ca v-a placut! este altceva decat clasicele retete de varza.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Shaorma