Blat: se bat albusurile tari cu 100 zahär pudrä, gälbenusurile cu vanilie si 100 zahär untul topit, apoi se toarnä gälbenusurile in albus .
Fäina se pune la sfarsit in compozitie, in ploaie, se amestecä si se repartizeazä 5 foi pe dosul tävii...
Se bat ouale ca pentru rulada, albusurile separat cu zahar, apoi se adauga galbenusurile si la urma faina.
Fructele se spala, se feliaza si se asaza pe foaia pergament unsa cu unt, pe tava, se toarca compozitia peste fructe si se da la cuptor.
Rulada se face batand ori spuma separat cu...
Blat 1 :
Facut din 10 oua, 10 lg.zahar, 10 lg.faina, praf de copt.
Cind este rece se scobeste inauntru se scoate miezul care se amesteca cu 200 g migdale taiate si prajite, 400 g ciocolata alba topita cu putina frisca nebatuta, pe foc. Apoi se adauga 400 g frisca batuta si se amesteca...
Avem nevoie de o forma rotunda, conica , rotunda, deoarece acest tort se face prin rasturnare.Dupa ce s-au batut oualele , albus separat cu 15 lg.zahar, se amesteca si celelalte ingrediente.Ciocolata topita se lasa sa se mai raceasca, se amesteca cu alunele apoi cu albusurile,galbenusurile...
Untul se amesteca cu oulale si zaharul, faina amestecata cu alune se adauga si se face un aluat care se tine putin in frigider, apoi se intind foi care se decupeaza cu forme diferite.
Se coc la 150 grade pina prind culoare, apoi se dau la rece.
Crema se face din amestecul de...
Se amesteca toate incredientele se da aluatul la rece pentru o ora , se intinde foaie si se fac diferite forme decupate.Se da la cuptor la 150 de grade pina se coc, dupa preferinta , mai prajite sau mai putin .
Crema cu care se lipesc fursecurile una de alta,iar crema se face din se face din...
Desert Dobos rulat
Blat: se bat albusurile tari cu 100 zahär pudrä, gälbenusurile cu vanilie si 100 zahär untul topit, apoi se toarnä gälbenusurile in albus . Fäina se pune la sfarsit in compozitie, in ploaie, se amestecä si se repartizeazä 5 foi pe dosul tävii...
Desert rulada turnata
Se bat ouale ca pentru rulada, albusurile separat cu zahar, apoi se adauga galbenusurile si la urma faina. Fructele se spala, se feliaza si se asaza pe foaia pergament unsa cu unt, pe tava, se toarca compozitia peste fructe si se da la cuptor. Rulada se face batand ori spuma separat cu...
Tort Raffaelo
Blat 1 : Facut din 10 oua, 10 lg.zahar, 10 lg.faina, praf de copt. Cind este rece se scobeste inauntru se scoate miezul care se amesteca cu 200 g migdale taiate si prajite, 400 g ciocolata alba topita cu putina frisca nebatuta, pe foc. Apoi se adauga 400 g frisca batuta si se amesteca...
Tort rocher ferrero
Avem nevoie de o forma rotunda, conica , rotunda, deoarece acest tort se face prin rasturnare.Dupa ce s-au batut oualele , albus separat cu 15 lg.zahar, se amesteca si celelalte ingrediente.Ciocolata topita se lasa sa se mai raceasca, se amesteca cu alunele apoi cu albusurile,galbenusurile...
Fursecuri cu alune si crema de ciocolata
Untul se amesteca cu oulale si zaharul, faina amestecata cu alune se adauga si se face un aluat care se tine putin in frigider, apoi se intind foi care se decupeaza cu forme diferite. Se coc la 150 grade pina prind culoare, apoi se dau la rece. Crema se face din amestecul de...
Fursecuri cu migdale si crema de migdale
Se amesteca toate incredientele se da aluatul la rece pentru o ora , se intinde foaie si se fac diferite forme decupate.Se da la cuptor la 150 de grade pina se coc, dupa preferinta , mai prajite sau mai putin . Crema cu care se lipesc fursecurile una de alta,iar crema se face din se face din...