Desert rulada turnata

de rodicaspring in Prajituri, 8 Iul 2018 | 4340 vizualizari

 

Se face un piscot normal de ruladä, simplu, doar ca pe tava se pun felii de piersica sau caise si compozitia se toarna peste fructe.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 150 gr zahar sau 120 gr  sa nu fie asa dulce
  • 1 lgta praf copt
  • 130 gr faina
  • 75 ml ulei
  • 1 kg piersici sau caise
  • putin unt pe hartia pe care se pun fructele
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert rulada turnata:

Se bat ouale ca pentru rulada, albusurile separat cu zahar, apoi se adauga galbenusurile si la urma faina.

Fructele se spala, se feliaza si se asaza pe foaia pergament unsa cu unt, pe tava, se toarca compozitia peste fructe si se da la cuptor.

Rulada se face batand ori spuma separat cu zahar ori impreuna cu oualele intregi, apoi se pune praf de copt, ulei si la urma se incorporeaza faina. Dupa ce s-a copt, se scoate din cuptor, se ruleaza cu fructele in interior cu ajutorul unui prosop umed si se da la rece.

Dupä preferinta, rulada se acopera cu un strat de frisca sau altceva, zahar sau jeleu fructe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rulada turnata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cea mai buna prajitura de post, cu crema de portocale