Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 17.03.2014
Legumele se spală, se curăţă şi se taie mărunt. Carnea se pune la fiert într-un vas de cca 4 litri, cu apă şi sare. În timpul fierberii se spumează. Se adaugă morcovii, rădăcina de pătrunjel, ceapa uscată şi se lasă să fiarbă la foc mic. Când...
publicat la 04.04.2014
publicat la 18.03.2014
Voturi:21
Voturi:42
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Cantar digital pentru bucatarie
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Pensula de patiserie
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 08:58
de RODIMUR 8
ieri la 18:50
de laura_n 7
ieri la 13:47
ieri la 13:34
ieri la 10:50
6 comentarii
4 comentarii
de oanapl 8
7 voturi
6 voturi
5 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
oanapl
Georgia 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
adrianamocodean 1
oanapl 8
2060 puncte
Catalina L 8
1577 puncte
vasimur 4
1245 puncte
Andra_Constantinescu 6
1200 puncte
Rocsi 9
438 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciorbă de curcan cu legume
Legumele se spală, se curăţă şi se taie mărunt. Carnea se pune la fiert într-un vas de cca 4 litri, cu apă şi sare. În timpul fierberii se spumează. Se adaugă morcovii, rădăcina de pătrunjel, ceapa uscată şi se lasă să fiarbă la foc mic. Când...