Lau

9

Bucataras
Suprem

Gheraesti

Bucataras din 17.08.2010

RETETE1517
PRIETENI408
Articole

Cum sa faci cartoful copt perfect

In Tehnici, la: 17 Iul 2011

Se încălzeşte cuptorul la 220º C/gaz 7. Se ung cartofii cu un strop de ulei, sare şi piper şi se dau la cuptor pe o tavă timp de 25 de minute. Se dă focul mai mic, la 190º C/gaz 5 şi se mai lasă 1 oră-1 oră şi 15 minute, sau chiar mai mult, până...

Frigarui pentru toate gusturile

In Tipsuri, la: 17 Iul 2011

Somon învelit în salvie şi prosciutto  Se taie 2 x 100g fileuri de somon în bucăţi groase şi se înveleşte fiecare bucată în frunze de salvie şi o felie de prosciutto. Se taie ½ de focaccia în bucăţi şi se înfige alternativ pe...

4 variante de unt aromat pentru friptura la gratar

In Alimente, la: 17 Iul 2011

Mai întâi prepară untul Se scot 100g de unt de la frigider şi se lasă timp de o oră la temperatura camerei să se înmoaie. Aroma este cheia, astfel că alegeţi unt fără sare sau cu un conţinut redus de sare. Se amestecă bine untul cu o lingură de lemn...

Sfaturi pentru un cozonac mai pufos

In Tipsuri, la: 10 Mar 2011

Toate ingredientele necesare pregatiri cozonacului se scot din frigider sau camara rece si se lasa peste noapte intr-o incamera incalzita. Pentru a da cozonacului o culoare galbena mult mai intensa,ouale se sparg de seara si se presara cu sare. Albusurile se bat mult mai repede daca in...

Cateva secrete pentru bucatarie

In Tipsuri, la: 10 Mar 2011

Pentru a curata o oala in care ai ars mancarea,adauga niste ceapa taiata,adauga apa clocotita,tine-o 5 minute dupa care poti so speli. Foloseste un tocator de lemn nu de plastic,astfel eviti ca bucatele mici din tocatorul de plastic sa se amestece cu legumele pe care le tai,in plus nu...

Afisate 11 - 15 din 15 articole    

Postari recente

publicat la 29.08.2021

Smoothie cu pere si banane

publicat la 29.08.2021

Desert clatite cu banane

publicat la 29.08.2021

Salata de ou cu avocado

Horosmopul tau de astazi:

Capricorn

Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]