Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Galati
Bucataras din 27.03.2013
Cartoful se curata si se da prin razatoarea mica la fel si ceapa, se amesteca carnea cu cartof ou , orez, ceapa si verdeturile tocate marunt se condimenteaza si se face din aceasta compozitie niste chiftelute mici.Se pune apa la fiert cu delicat...
mai multe
publicat la 27.03.2013
Este bine sa lasi bautura….insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.
Coaster extensibil Cook Concept
Veioza OSVINO, LED
Set de 2 decojitoare universale de legume
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 16:57
ieri la 11:04
de Retete_gustoase 1
pe 16.01 la 15:52
pe 16.01 la 10:49
pe 16.01 la 08:46
4 comentarii
de Constelatialeu 9
de laura_n 7
3 comentarii
9 voturi
6 voturi
4 voturi
aglaia
RODIMUR
MotanLaOale
Bucataras
Andra_Constantinescu 6
1106 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
RODIMUR 8
926 puncte
Rocsi 9
640 puncte
Merisor 9
300 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Chiftele în sos de smăntână
Cartoful se curata si se da prin razatoarea mica la fel si ceapa, se amesteca carnea cu cartof ou , orez, ceapa si verdeturile tocate marunt se condimenteaza si se face din aceasta compozitie niste chiftelute mici.Se pune apa la fiert cu delicat...