publicat la 29.01.2020
publicat la 13.02.2019
publicat la 05.08.2018
Ești hiperactiv și determinat să valofirici fiecare clipă, chiar și pe alea în care ar trebui sa dormi. Fii cu băgare de seamă, dacă te duci la culcare atât de târziu şi te trezești atât de devreme, s-ar putea să te întalnești cu tine pe hol…!
Bucataras.ro
[email protected]
Salata cu mozzarella, sfecla rosie si goji
Spalam sfecla si o invelim in folie de aluminiu fara a o curata de coaja. O dam la cuptor pentru cca. o ora, verificand cu o scobitoare daca este coapta. Curatam morcovul si il taiem in fasii lungi. Salata si rucola le spalam si le uscam bine. Cand sfecla s-a racit, o taiem dupa preferinta in...
Salata de ardei
Taiem ardeii in cubulete mici, ceapa cat se poate de marunt, iar rosiile le curatam de seminte si le taiem la marimea ardeilor. Amestecam totul cu ulei de masline, zeama de lamaie, oregano, sare si frunzulite de patrunjel si lasam la frigider pentru jumatate de ora dupa care se poate servi.
Salata de fructe
Portocala se curata de coaja cu un cutit. apoi se taie fiecare feliuta. dar fara pielita alba. Restul de fructe se taie in felii subtiri, in afara de physalis. Amestecam toate fructele intr-un bol si turnam deasupra nectarul de piersici. Se serveste imediat dupa preparare.
Salata calda de conopida
Taiem conopida in felii, iar resturile ce raman, se pun la fiert in apa cu sare. Calim ciupercile cu putin ulei, sare si piper. Condimentam feliile cu sare, piper si paprika, apoi le ungem bine cu 2 linguri de ulei de masline si le punem in tigaie la foc mediu. Amestecam parmezanul cu...
Salata de icre
Icrele si foile de dafin se pun la fiert timp de 10 minute, apoi se lasa la racorit, se indeparteaza pielita si se taie in felii. Ardeii, ceapa, usturoiul si coriandru se taie marunt si se amesteca cu celelalte ingrediente. Se adauga si icrele, amestecam si lasam pentru cel putin 30 de...