
publicat la 15.04.2022
publicat la 17.02.2022
publicat la 18.12.2021
Întrucât sunteţi atât de deschişi la noi descoperiri ale tehnicii, vi se propune – şi acceptaţi bucuroşi! – să fiţi parte dintr-o serie de experimente ce ţin de teleportare.Din păcate, tot ceea ce veţi reuşi este să apăreţi în mai multe locuri deodată… pe Foursquare. Chiar şi aşa, acest lucru vă bucură, deoarece deveniţi Mayor în insulele Maldive fără măcar să fi trecut pe acolo! Hai, că nu e puţin lucru, nu?!
Bucataras.ro
[email protected]
Ciorba de perisoare acrita cu corcoduse
Se incepe cu prepararea supei. Se pune apa la fiert, iar cand incepe sa fiarba se adauga legumele curatate si tocate. Intre timp se pregateste compozitia pentru perisoare. Se amesteca carnea tocata cu o ceapa tocata marunt, orezul, sare și piper. Apoi se adauga ouale si se omogenizeaza...
Ciorba de cartofi acrita cu bulion de corcoduse
Se curata ceapa, se spala, se toaca solzisori si se pune la calit in uleiul incins. Se curata radacinoasele, se toaca in cuburi si se adauga peste ceapa, cand aceasta isi schimba culoarea. Se amesteca bine si se lasa la calit pana cand toate legumele incep sa se patrunda. Se adauga apoi,...
Ciorba de burta
Mai intai punem osul de vita la fiert in apa cu putina sare si inlaturam spuma care se formeaza. Adaugam si foile de dafin si boabe de piper. Cat fierbe osul, tocam ceapa si o calim in ulei, adaugam si morcovii rasi si ii lasam doar pana se patrund usor. Cand osul este fiert de se...
Ciorba de fasole boabe, de post
Fasolea se spala bine in doua-trei ape, apoi se pune la hidratat in apa rece, de seara pana dimineata, la frigider. A doua zi se scurge apa, se clatesc boabele de fasole si se pun la fiert in apa cat sa fie acoperite bine, cu un varf de lingurita cu bicarbonat de sodiu. Se lasa sa dea in...