
publicat la 28.01.2012
publicat la 28.01.2012
publicat la 27.01.2012
Ai grija unde-ti directionezi astazi gandurile - sfaturile sunt rar binevenite şi cei care au cea mai mare nevoie de ele sunt întotdeauna cei oare le agreează cel mai puţin.
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro
Chiftelute marocane (de cartofi)
Fierbem cartofii in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert, ii punem intr-un castron si ii sfaramam cu furculita. Adagam apoi un ou, patrunjel, sare, piper, paprika si usturoiul. Formam chiftelutelele, le trecem prin ouale batute si faina iar apoi le prajim. Le scoatem pe un prosop absorbant si servim....
Rulouri de vinete cu branza Brie
Taiem vinetele feliute subtiri. Punem uleiul la incins intr-o tigaie (2-3 linguri de ulei). Inainte sa prajim feliutele de vinete, le stropim cu putina apa evitand astfel absoarberea uleiului. Se prajesc bine pe ambele parti. Intre timp punem celelalte ingrediente intr-un castron,le amestecam...