Rulouri de vinete cu branza Brie

de CaroleCuisine in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2012 | 6077 vizualizari

 

Un aperitiv gustos

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata (2,3) depinde cat vreti sa faceti
  • 100 g de branza.Eu am folosit branza Brie.
  • 2-3 rosii taiate cubulete
  • 1 catel de usturoi
  • patrunjel
  • 1 lingura cu varf de ricotta(se poate pune si smantana)
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de vinete cu branza Brie:

Taiem vinetele feliute subtiri. Punem uleiul la incins intr-o tigaie (2-3 linguri de ulei). Inainte sa prajim feliutele de vinete, le stropim cu putina apa evitand astfel absoarberea uleiului. Se prajesc bine pe ambele parti.

Intre timp punem celelalte ingrediente intr-un castron,le amestecam bine pana obtinem o pasta.  Pe masa de lucru intindem putina folie de plastic, punem felita peste si o lingurita de pasta. Apoi, cu ajutorul foliei, rulam felia de vanata si o strangem bine la ambele capete. Taiem cu foafeca si scoatem usor ruloul din folie.

Le punem pe un platou si.....Pofta buna!

TIPS-URI

1

Sunt mai bune reci

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de vinete cu branza Brie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

lia maria 1

10.01.2012, 11:02

foarte bune

mirela0911 1

10.01.2012, 21:01

tare bine arata!

babi5 1

04.09.2013, 08:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de vinete ( involtini di melanze )