Biscuiti Bretoni

de CaroleCuisine in Dulciuri, 28 Ian 2012 | 4124 vizualizari

 

Biscuiti Bretoni,o reteta frantuzeasca de biscuiti crocanti

 

INGREDIENTE

  • 120 g de faina 
  • 110 g unt
  • 80 g zahar 
  • 1 galbenus
  • putina sare 
  • esenta de vanilie optional 
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti Bretoni:

Incalzim cuptorul la 200 grade. Cu mixerul amestecam untul cu zaharul pana devin crema.Adaugam galbenusul si amestecam incet cu o spatula de lemn. Apoi turnam progresiv faina,sarea si esenta de vanilie (optional) .
Framantam cu mana si apoi aluatul rezultat il bagam in frigider pentru 40 min-1 h. 
Pe suprafata de lucru presaram putina faina,punem aluatul so formam biscuitii cu ajutorul unui pahar sau cu forma pentru biscuiti.
Bagam in cuptor pentru aprox 20 minute.
Ii lasam sa se raceasca si servim. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti Bretoni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

29.07.2012, 14:36

La multi ani!

Rocsi 1

29.07.2012, 14:43

la multi ani!

miki_a 1

29.07.2015, 09:28

La multi ani!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosi umplute