Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Alpirsbach
Bucataras din 26.08.2013
Într-o cratiţă încingem uleiul de măsline. Tocăm mărunt ceapă şi usturoiul. În uleiul încins punem ceapă şi usturoiul calindu-le 3-5 minute sau până ceapă se înmoaie şi devine translucidă. Peste ceapă adăugăm roşiile decojite, pasta de...
publicat la 07.08.2014
publicat la 05.08.2014
publicat la 03.08.2014
Voturi:61
Voturi:25
Voturi:50
In cont 2
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Unghiera BISALUO
Coaster extensibil Cook Concept
Set de 250 forme pentru briose
Rola de folie pentru prajituri
Ciocan pentru carne
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
pe 24.12 la 12:03
pe 24.12 la 11:31
pe 24.12 la 10:52
pe 24.12 la 09:20
pe 24.12 la 08:25
de oanapl 8
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
Rocsi
AncaAly 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
em_langa 1
Rocsi 9
351 puncte
vasimur 4
317 puncte
oanapl 8
230 puncte
mihaelar63 9
223 puncte
Andra_Constantinescu 6
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sos de roşii cu busuioc
Într-o cratiţă încingem uleiul de măsline. Tocăm mărunt ceapă şi usturoiul. În uleiul încins punem ceapă şi usturoiul calindu-le 3-5 minute sau până ceapă se înmoaie şi devine translucidă. Peste ceapă adăugăm roşiile decojite, pasta de...