Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Alpirsbach
Bucataras din 26.08.2013
Într-o cratiţă încingem uleiul de măsline. Tocăm mărunt ceapă şi usturoiul. În uleiul încins punem ceapă şi usturoiul calindu-le 3-5 minute sau până ceapă se înmoaie şi devine translucidă. Peste ceapă adăugăm roşiile decojite, pasta de...
publicat la 07.08.2014
publicat la 05.08.2014
publicat la 03.08.2014
Voturi:32
Voturi:21
Voturi:38
In cont 2
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Set de 4 pahare de whisky
Taietor de pizza
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Termometru cu ecran LCD
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:06
ieri la 11:02
pe 10.11 la 10:50
de Constelatialeu 9
pe 08.11 la 16:18
pe 07.11 la 17:01
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
Rocsi
Merisor 9
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Ina 6
Rocsi 9
458 puncte
Sidy 1
200 puncte
Lau 9
159 puncte
Andra_Constantinescu 6
112 puncte
mihaelar63 9
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sos de roşii cu busuioc
Într-o cratiţă încingem uleiul de măsline. Tocăm mărunt ceapă şi usturoiul. În uleiul încins punem ceapă şi usturoiul calindu-le 3-5 minute sau până ceapă se înmoaie şi devine translucidă. Peste ceapă adăugăm roşiile decojite, pasta de...