
publicat la 11.10.2013
publicat la 26.06.2012
publicat la 26.04.2012
Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Paine cu iaurt
In cuva masinii de paine am pus intai lichidele, apoi prafurile, terminand cu faina si drojdia ultima. Am selectat programul de aluat si cam dupa vreo 5 minute am verificat cam cum iese aluatul. Mi s-a parut cam lichid asa ca am mai adaugat un pumn plin de faina alba. Multumita de consistenta...
Painici
Din ingredientele date se framanta un aluat fie in masina de paine, fie manual si se lasa la crescut 30-40 de minute. Se imparte in 8 bucati si se intind intr-o foaie de 1 cm grosime si cam 10 cm diametru. Se ung cu ou si lapte si se coc in cuptor la 180°C pentru 15-20 de minute (pana...