publicat la 14.12.2018
publicat la 14.12.2018
publicat la 07.12.2018
Noaptea trecută ţi-a adus un motiv de mare bucurie descătuşată. În sfârşit, nu mai trebuie să-ţi ascunzi pasiunea pentru filmele indiene. Pune afişul cu rajcapur deasupra biroului şi dă tare empetreiul cu vagabondu’.
Bucataras.ro
[email protected]
Desert cremsnit
Crema : Amestecam zaharul cu ouale, praful de sare, zaharul vanilat si amidonul, apoi subtiem cu laptele. Punem pe foc si amestecam continuu pana se ingroasa. Tragem de pe foc si adaugam untul si coiaja rasa de lamaie. Am lasat foile in cutia in care au fost ambalate, asezam o foaie...
Desert eclere
Coji ecler. Intr-o cratita punem apa, uleiul si sarea si lasam sa dea in clocot, adaugam faina cernuta si amestecam energic sa nu se faca cocoloase. Tragem cratita de pe foc si lasam sa se racoareasca amestecul si apoi incorporam ouale, unul cate unul, amestecand bine pana se incorporeaza fiecare...
Desert bezele
Albusurile se lasa de seara la dezghetat ( le-am avut la congelator ), dupa ce s-au dezghetat, se pun intr-un castron mai inalt si incapator, se adauga sarea si incepem sa le mixam bine, cand incepe sa se formeze spuma, adaugam zahar putin cate putin si continuam sa mixam, procedam asa pana...
Desert tort Ema
Am folosit o forma de tort cu diametrul de 26 cm. Blat 1 de cacao : Albusurile cu un praf de sare se bat spuma tare, se adauga zaharul si se bate bine pana obtinem o bezea tare. Se incorporeaza galbenusurile cu miscari lente de jos in sus, la final se cerne cacaua si faina si se amesteca de...