
publicat la 03.01.2017
publicat la 26.08.2016
publicat la 09.02.2016
Astazi daca simti ca nu ti se acorda suficienta atentie, te porti ca un copil razgaiat ce esti! Plangi, bati din picior, arati cu degetul si zici doar “Vreau, vreau, vreau”!
Bucataras.ro
[email protected]
Omleta cu dovleac
Se curata dovlecelul si il dam pe razatoare, la gaura cea mai mare. Ouale se bat si se adauga dovlecelul razuit, faina, boaia de ardei, piperul si sarea. Se ia o lingura de amestec si se intinde intr-o tigaie si se prajesc. Se poate servi cu muraturi si cu salate.
Omleta cu cartofi
Se curata cartofii si ii dam pe razatoare, la gaura cea mare. Apoi intindem egal intr-o tigaie si ii prajim in ulei pana se rumenesc putin. Intre timp se bat ouale, adaugam putin lapte, sare si piper. Se toarna ouale deasupra cartofilor. Eu am servit cu salata de sfecla rosie. Pofta buna!