Jeleu de portocala

de Renataedina in Dulciuri, 26 Aug 2016 | 7435 vizualizari

 

Jeleuri sanatoase pentru toate familia

 

INGREDIENTE

  • 250 ml suc de portocala
  • 30 gr gelatina
  • optional o lingura de miere sau zahar ( eu am facut fara)
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jeleu de portocala:

Se pune sucul de portocala intr-o oala sa se incalzeasca. Se adauga gelatina, se amesteca si se lasa pana cand se dizolva ( aproximativ 10 minute). Daca se face spuma se ia cu o lingurita.

Se gusta si daca e necesar se adauga o lingurita de zahar sau miere.

Se toarna in forme de silicon, se lasa la racit si se pune in frigider pana cand se intaresc (eu am lasat 2 ore).

 

TIPS-URI

1

Se poate face din fructe de sezon si cu alte forme

Daca ti-a placut reteta noastra "Jeleu de portocala" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]