RuxyRux

9

Bucataras
Suprem

Bucuresti

Bucataras din 10.11.2010

RETETE1294
PRIETENI305
Retete / Pizza

Veggie pizza

In Pizza la 17 Noi 2010

Blatul: Reteta  de blat apartine Laurei Sava careia i-am multumit de fiecare data pentru bunatatile cu care ne incanta privirea...si gustul! Amestecam faina cu grisul si sarea. Drojdia o amestecam cu apa si zaharul si o lasam la dospit 2-3 min. Apoi amestecam totul si framantam zece...

Painicute scotiene baps

In Piine la 13 Noi 2010

Cernem faina in vasul de paine, adaugam sarea. Intr-o canita punem drojdia cu putin zahar si putin lapte din cantitatea totala, amestecam si turnam in gaura facuta special in faina. Pe foc incalzim laptele si apa intr-un ibric, adaugam untul si-l topim si turnam totul peste faina. Amestecam,...

Tortilla

In Piine la 13 Noi 2010

Se pune faina intr-un vas( se poate folosi cea alba), se adauga sare o lingurita rasa, se pune pe foc un ibric cu apa se incalzeste usor, se topeste untul in ea si se adauga peste faina, se amesteca framantand usor. Se lasa 1 minut. Se imparte aluatul in sase mingiute. Se intinde...

Paine poloneza de secara

In Piine la 13 Noi 2010

1. Ungeti cu putin unt sau ulei sau folositi folie. Amestecati faina, chimenul si sarea in vasul de facut paine. Faceti o gropita la mijloc. 2. Faceti o pasta din drojdie lapte si miere intr-un mic vas. Turnati in centrul fainii. Adaugati apa calduta si amestecati pana obtineti un aluat....

Paine englezeasca de casa

In Piine la 13 Noi 2010

Se cerne faina se adauga sarea se face o gaura in mijloc. Se incalzeste apa, se dizolva drojdia in putina apa si apoi se adauga peste faina. Se toarna si restul de apa. Se framanta in jur de zece minute sa se lege aluatul. Dupa zece minute devine elastic si nu se mai lipeste de maini. Se unge o...

Paine cu lapte

In Piine la 13 Noi 2010

Se incalzeste intr-un ibric laptele, se adauga apa si apoi untul, nu se lasa mult, atunci cand folosim amestecul sa fie caldut spre rece. Turnam in vasul de facut paine . Adaugam faina pana acoperim lichidul, punem sarea pe margini, zaharul in centru si drojdia peste zahar. Framantam zece...

Paine mediteraneana cu ulei de masline

In Piine la 12 Noi 2010

Se amesteca ingredientele uscate intr-un vas( lighean de paine), si apoi se adauga apa, se framanta maxim 7 min, apoi se adauga uleiul de masline, se mai framanta trei minute, apoi se unge cu ulei de masline, se acopera cu folie si se lasa la crescut 40-60 min, pana isi dubleaza volumul......

Paine englezeasca cu branza si ceapa

In Piine la 12 Noi 2010

Se caleste usor ceapa in 25 gr unt fara sa se arda, se da deoparte. Se cerne faina intr-un vas mare se amesteca cu drojdia, mustarul, sarea si piperul Se amesteca 3/4 branza rasa si ceapa calita, se adauga laptele si apa. Se framanta bine iese un aluat moale, daca se lipeste de maini se mai...

Afisate 91 - 98 din 98 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Gemeni

Asigură-te că partenerul îţi împărtăşeşte sentimentele. Atâta vreme cât încerci să experimentezi cu el lucruri noi şi nu-l iei peste picior, sunt şanse mari ca el să fie la fel de fericit ca tine

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

ieri la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

ieri la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]