RuxyRux

9

Bucataras
Suprem

Bucuresti

Bucataras din 10.11.2010

RETETE1294
PRIETENI305
Retete / Supe/Ciorbe

Supa de cartofi cu unt si chimen

In Supe la 23 Noi 2010

Fierbem cartofii ca pentru piure si apoi chiar ii transformam intr-un piure adaugand si 50 gr unt. Intr-o tigaie rumenim chimenul apoi il dam prin masina de rasnit si-l facem pudra. Luam o tigaie si topim 50 gr unt, apoi adaugam chimenul, lasam cca un min si apoi dam deoparte. Luam...

Ciorba de loboda cu galuste de branza feta

In Ciorbe la 22 Noi 2010

Ceapa cu morcovul si cu putina apa se calesc in doua linguri de ulei. Se adauga si ciupercutele apoi doua cani de apa si se lasa sa fiarba. Loboda se spala, se freaca cu sare, apoi se clateste si se adauga in ciorba. Cat fierbe loboda facem galustele: Se amesteca ingredientele si se...

Supa crema de sparanghel

In Supe la 20 Noi 2010

Punem intr-o oala la foc putina apa, apoi uleiul, ceapa tocata, morcovul taiat rondele subtiri, cartofii feliati si lasam 5 minute sa fiarba la foc mic, apoi adaugam 1, 5 l apa si lasam sa fiarba bine. Separat punem la aburi sparanghelul taiat cubulete impreuna cu mugurii si-l lasam pana se...

Ciorba de castraveti murati cu smantana si tarhon

In Ciorbe la 18 Noi 2010

Intr-o oala, punem doua linguri ulei, adaugam putina apa, apoi ceapa taiata, sotam doua trei minute, apoi adaugam morcovul feliat, cartofii taiati rondele( sau cubulete fiecare cum doreste), telina rasa, castraveciorii, adaugam apa si lasam sa fiarba. Cand zarzavatul este fiert batem ouale cu...

Supa de ardei rosii dulci cu galuste de branza

In Supe la 15 Noi 2010

Se incinge uleiul intr-o cratita adaugam si o lingura de apa, punem ceapa si o sotam 5 minute. Procedam la fel si cu urmatoarele legume in ordine: morcov, cartof, ardei...lasam pe foc  mic cu capac 5-10 min cu grija sa nu se arda pana se inmoaie ardeii. Intr-o alta tigaie, punem lingura...

Bors de legume

In Ciorbe la 13 Noi 2010

Se spala zarzavatul, se toaca marunt. Se pune o oala de ciorba pe foc( eu folosesc una de 5 l), se pune o cescuta mica de apa, apoi uleiul ( astfel incat sa nu calim) si se adauga legumele tocate, se soteaza 5 minute si se adauga apa pana la jumatatea oalei si se lasa sa fiarba. Dupa o jumatate...

Supa crema de dovleac cu legume

In Supe la 11 Noi 2010

Se pune putina apa in oala de supa, apoi uleiul si legumele si dovleacul curatat si taiat bucatele, se soteaza 5 minute apoi se adauga apa sa acopere si se lasa totul la fiert. Intr-o tigaie se pune untul, si apoi usturoiul se lasa 5 minute la foc mic si se da deoparte. Cand legumele sunt...

Afisate 31 - 37 din 37 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Gemeni

Nu e niciodată prea târziu pentru a te apuca de sport. Deci mai poţi aştepta.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]