Tai capac la rosii, scobesti cu lingurita,sarezi interiorul rosiilor si le pui cu gura in jos sa se scurga.
Intre timp,miezul de la rosii,busuiocul,patrunjelul,usturoiul si condimentele le mixezi bine in blender sau robot.
Adaugi orezul spalat bine si lasi aproximativ 1 ora ca sa se umfle...
Alegi rosiile potrivit de mari,tai capacul,le scobesti cu lingurita,le sarezi si le pui cu gura in jos pret de 10 min.
Dupa care,pui rosiile intr-o tava(preferabil yena)unsa putintel cu ulei sau unt.In fiecare rosie ,spargi cate un ou.Deasupra pui putin piper,putin unt verdeata tocata si...
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Rosii umplute, coapte
Tai capac la rosii, scobesti cu lingurita,sarezi interiorul rosiilor si le pui cu gura in jos sa se scurga. Intre timp,miezul de la rosii,busuiocul,patrunjelul,usturoiul si condimentele le mixezi bine in blender sau robot. Adaugi orezul spalat bine si lasi aproximativ 1 ora ca sa se umfle...
Rosii umplute cu oua
Alegi rosiile potrivit de mari,tai capacul,le scobesti cu lingurita,le sarezi si le pui cu gura in jos pret de 10 min. Dupa care,pui rosiile intr-o tava(preferabil yena)unsa putintel cu ulei sau unt.In fiecare rosie ,spargi cate un ou.Deasupra pui putin piper,putin unt verdeata tocata si...