Rosii umplute, coapte

de adinaciosescu in Mancaruri de legume, 4 Aug 2011 | 4476 vizualizari

 

Un preparat care poate fi servit si de post

 

INGREDIENTE

 

  • rosii mari, coapte
  • patrunjel verde tocat
  • 6-7 frunze de busuioc
  • cativa catei de usturoi
  • piper
  • cate 2 linguri de orez de fiecare rosie

 

Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute, coapte:

Tai capac la rosii, scobesti cu lingurita,sarezi interiorul rosiilor si le pui cu gura in jos sa se scurga.

Intre timp,miezul de la rosii,busuiocul,patrunjelul,usturoiul si condimentele le mixezi bine in blender sau robot.

Adaugi orezul spalat bine si lasi aproximativ 1 ora ca sa se umfle bobul putin.

Le umpli,le asezi in tava pe hartie de copt,dai la cuptorul incins pret de 40-45 minute.

 

TIPS-URI

1

daca folosesti rosii mai mici...reduci cantitatea de orez.

2

le poti servi ca atare sau ca si garnitura la o friptura,o frigaruie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute, coapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]