adnia

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 01.01.2013

RETETE293
PRIETENI138
Retete / Sosuri

Mustar de casa

In Clasice la 3 Ian 2014

1. Se macina boabele de mustar in rasnita de cafea. Se cerne pudra obtinuta printr-o sita fina (eu am folosit-o pe cea de ceai). 2. Intr-un borcan de 800 ml se pun toate ingredientele (cu exceptia curcumei), se amesteca putin, se pune capacul si se lasa 48 de ore la hidratat. Se amesteca din...

Maioneza fara oua

In Sosuri la 27 Ian 2013

Pt. prepararea acestei maioneze avem nevoie de un blender sau un mixer vertical (cel de mana, cu palete nu este recomandat, doarece avem nevoie de viteza mare). Asadar, sa incepem: se pune in blender laptele, uleiul si sarea si se mixeaza 3-4 min. la viteza maxima. Cand ridicam capacul...

Condimente uscate pt salate

In Pt salate la 23 Ian 2013

  Tuturor ne plac salatele...sau cel putin asa cred eu. Si eu, cel putin, ador sa le "imbrac" mereu cu tot felul de arome, care la confera o savoare deosebita. Astazi va prezint un mix de ierburi uscate facut in casa, numai bun pt asa ceva. Contine: seminte de marar, coriandru,...

Otet aromat

In Sosuri la 12 Ian 2013

  Acesta este un otetul aromat pe care il folosesc la salate: in otet de struguri natural si vechi de 3 ani au stat la macerat muuulte mirodenii ( boabe de coriandru, chili, cimbru, tarhon, busuioc, patrunjel, boabe de mustar). Otetul este bun de utilizat dupa cca 3 saptamani, pana atunci...

Afisate 1 - 4 din 4 retete    

Postari recente

publicat la 13.01.2014

Smoothie in straturi

publicat la 13.01.2014

Bomboane cu mere

publicat la 13.01.2014

Pate de ficat aromat cu stafide

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Rutina omoară distracţia. Dacă azi ai stat o oră pe bucătăraş.ro, mâine trebuie să stai două ore. De săptămâna viitoare te poţi muta definitiv aici!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]