
publicat la 16.12.2012
publicat la 14.12.2012
publicat la 11.12.2012
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
[email protected]
Vin fiert
Se toarna un litru de vin intr-un vas, impreuna cu restul de ingrediente. Se amesteca si se pune la fiert, lasati pt cateva minute, luam de pe foc si la o cana de vin fiert adaugam 1-2 lingurite de zahar.
Lapte acru
Branza de vaca se amesteca cu smantana si se pune pe fundul oalei in care o sa puneti si laptele Laptele il fierbeti si il lasati sa se raceasca putin, sa fie caldut Il turnati in oala peste branza si peste smantana, amestecati din cand in cand si il lasati macar pana a doaua zi, pana se...